ماساژ سوئدی
ماساژ سوئدی نوعی مالش طولانی با فشار، اصطکاک، ضربه زدن، و تکان دادن با دست است که تنش را از کل بدن شما دور میکند. تکنیکهای دیگر این ماساژ شامل فشار دایرهای توسط دست و کف دست، ورز دادن، ضربه زدن، خم کردن و کشش میباشد. قبل و حین این نوع ماساژ ارتباط با درمانگر حفظ میشود تا در صورت نیاز ماساژ سفارشی شود.
تاریخچه ماساژ سوئدی
مشابه اکثر تکنیکهای مدرن ماساژ، ماساژ سوئدی در نیمه اول سال ۱۹۰۰ توسعه یافت. با این حال، در مورد مخترع این نوع ماساژ اختلاف وجود دارد. اکثر طرفداران ماساژ سوئدی به اشتباه معتقدند که این ماساژ توسط یک متخصص فیزیوتراپی به نام «پِر هنریک لینگ» ایجاد شده است. با این حال، بر اساس حقایق تاریخی، مخترع دقیق این روش پزشکی هلندی بود به نام «یوهان گئورگ مِزگر».
کاربردهای ماساژ سوئدی
دلایل محبوبیت ماساژ نوع سوئدی به عنوان یکی از انواع ماساژ فول بادی زیاد است. اولین دلیل این است که این نوع ماساژ شامل حرکات بلند و مالشی و در عین حال ضربات ملایم است. برخلاف سایر ماساژهای سبک نظیرِ شیاتسو یا ماساژ تایلندی، این ماساژ به طور خاص برای افزایش گردش خون در تمام عضلات استفاده میشود. به دلیل اینکه این ماساژ فراتر از یک ابزار برای آرامش و دور کردن تنشها است، محبوبیت آن هر روز در حال افزایش است.
ماساژ نوع سوئدی موجب آرامش سیستم عصبی شده و با کاهش اضطراب و تنش در بدن، حس آرامش را به فرد القا میکند. از مهمترین فواید ماساژ سوئدی میتوان به ازبینبردن افسردگی اشاره کرد. علاوه بر این ماساژ نوع سوئدی موجب بهبودی گردش خون میشود و با افزایش جریان خون غنی از اکسیژن در بدن باعث میشود بدن انرژی بیشتری داشته باشد. همینطور این ماساز سیستم لنفاوی را که مواد زائد بدن را حمل میکند، تحریک میکند. اگر در بدنتان گرفتگی عضلانی دارید. ماساژ نوع سوئدی با تمرکز بر عضلاتی که دچار اسپاسم هستند، باعث تسکین درد میشود. ماساژ درمانی همچنین در بهبود دردهای ناشی از آرتروز و سیاتیک موثر است.
جالب است بدانید که بسیاری از بیماران و درمانگران ماساژ نوع سوئدی را به عنوان راهی برای کاهش یبوست و اختلالات هاضمه یاد میکنند.
حرکات اصلی ماساژ نوع سوئدی
افلوراژ: مالش های طولانی و با کف دو دست
فشار: برای شل شدن عضلات و افزایش گردش خون
ضربه: تحریک عضلات و رفع تنش با کف دست و انگشتان
لرزش: با استفاده از دست یا یک دستگاه برای ایجاد حرکت سریع که باعث شل و آرام شدن عضلات میشود.
اصطکاک: با فشار، با سرعت بالا و به صورت حرکت دایرهای